ВЕСТИ АРХИВА:....2012....2013....2014....2015....2016



Архива 2016. година




Крагујевац, 09. април 2016. године
Одржани избори у Атлетском савезу
Централне Србије

 

У крагујевачком хотелу "Шумарице", одржани су избори у свим целинама Атлетског савеза Централне Србије. И у наредном периоду од четири године, функцију председника највећег регионалног савеза у нашој земљи, који окупља и највећи број клубова, обављаће Иван Павловић из Крагујевца. Он је на овој функцији био и у претходном сазиву, а за останак на функцији подржан је од стране 25 од 26 присутних делегата, док је један делегат био уздржан. Поред њега, подржан је и састав Управног одбора који ће чинити потпредседници Биљана Планко (Шабац) и Дарко Савић (Смедерево), те чланови Драган Здравковић (Ћуприја), Нусрет Ћорић (Нови Пазар), Драган Урошевић (Чачак), Драгиша Кузмановић (Ужице) и Милош Симовић (Краљево), док ће преостало место попунити представник тренерске организације АСЦС. Поверење као председник Надзорног одбора добио је Милош Митов (Власотинце), коме ће у раду помагати Јовица Ђурић (Бајина Башта) и Југослав Дрчелић (Прибој). Једногласном одлуком присутних делегата, Горан Беговић (Крушевац) и даље ће обављати функцију генералног секретара, коју је у претходном сазиву обављао на задовољство свих субјеката под окриљем АСЦС.

Новоформирани Управни одбор одмах је по именовању одржао и прву седницу, на којој је за спортског директора именован Борко Антонић (Шабац), док ће Такмичарску комисију чинити Станиша Аксић (Бор), Владан Живковић (Ниш) и Ненад Војчевски (Смедеревска Паланка).

Одржана је и оснивачка Скупштина Заједнице атлетских тренера Централне Србије, организације која је имала застоја у раду, а скупом у Крагујевцу учињен је први корак у обнови. Већину гласова у избору за председника добио је Рифат Зиљкић (Нови Пазар), који је одмах по исходу гласања место у Управном одбору понудио противкандидату Љубиши Гајићу (Јагодина). У овом телу нашао се још Жељко Обрадовић (Крагујевац), док ће још двојица чланова бити накнадно именована.

Мандат на челу Заједнице атлетских судија Централне Србије истекао је Миодрагу Танасијевићу (Крагујевац), који је добио једногласну подршку да исту функцију обавља и у наредном периоду од четири године. Управни одбор ове организације чиниће још: Миломир Мићић (Крагујевац), Данијела Марјановић (Јагодина), Аднан Хадагић (Пријепоље), Веселин Булатовић (Краљево) и Зоран Дојчиновић (Ниш), а Зоран Вуловић (Крагујевац) ће радити као секретар.




Copyright © 2012 АТЛЕТСКИ САВЕЗ ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ. Сва права задржана
web by...
Александар Јекић