ВЕСТИ АРХИВА:....2012....2013....2014....2015....2016Архива 2012. година
07. децембар 2012. године
Одржана редовна годишња Скупштина АК Цер и прослава петогодишњице клуба

 

У петак 07. децембра 2012. године у свечаној сали економско-трговинске школе у Шапцу одржана је редовна годишња Скупштина атлетског клуба ЦЕР, поред Скупштине одржана је прослава петогодишњице постојања и рада Клуба. Скупштина је одржана на највишем нивоу уз присуство од 44 делегата (укупно 70 делегата), поред делегата Скупштини су присуствовали гости, пријатељи, стручни сарадници, представници медија као и родитељи такмичара.

Од истакнутих гостију на Скупштини присуствовали су представници Атлетског савеза Србије Ивица Можек, Комесар за атлетска такмичења и Атлетског савеза централне Србије Иван Павловић, председник Савеза и Биљана Планко, подпредседник Савеза и стручни сарадник др Јасмина Вуковић.

Радни део Скупштине протекао по унапред припремљеном дневном реду и све тачке дневног реда су образложене од стране радног председништва које су чинили: Ђорђе Симић, Живорад Опанковић, Саша Теодоровић, Ђорђе Милошевић и Милан Ђуповац, а предлоге су усвојили чланови Скупштине једногласним одлукама.

Председник Атлетског савеза централне Србије Иван Павловић доделио је златну плакету атлетском клубу ЦЕР за исказане резултате и допринос на популаризацији атлетског спорта.

Након радног дела Скупштине сви гости су наставили са прославом у ресторану школе.Copyright © 2012 АТЛЕТСКИ САВЕЗ ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ. Сва права задржана
web by...
Александар Јекић